Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bosbeleving @ Heidestein Zeist 🌳🌲

28 augustus 2022 @ 11:00 - 13:30

€22,20

~ Bosbeleving @ Heidestein Zeist 🌳🌲 ~
Na jouw heerlijke zondagse ontbijt kun je mee het bos beleven! Met blote voeten wroeten door de bosgrond, met het bos verbinden als een dier, en meditatief onze zintuigen gebruiken om dieper te zakken in onszelf en de wereld om ons heen.

Een boswandeling is heerlijk, maar de natuur beleven is iets anders. Met open zintuigen en een nieuwe nieuwsgierigheid. Een beleving waar van je je ververst, vervuld en ontspannen zal gaan voelen.

Door een combinatie van oa. rewilding, natuurrituelen en bosbad-meditatie zul je meer verbondenheid, verwondering en rust ervaren als je het bos weer verlaat.

Deze workshop is voor mensen die op een andere manier met de natuur willen verbinden, terug in hun lijf willen zakken en zowel geïnspireerd als ontspannen hun dag willen beginnen.
(Her)vind jezelf in de natuur!

——

REVIEWS VORIGE BELEVINGEN:
“De bosbeleving met Mittch was een hele fijne reis door de natuur. Er waren fijne oefeningen tussendoor om nog meer te kunnen zakken en zijn. En om nog meer verbinding met jezelf en de natuur te voelen. Het was een mooie ontdekkingsreis wat mij zowel ontspanning als mooie inzichten gaf. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar!” ~ Patty

“Je hebt een bijzondere connectie met onze natuur. Dit inspireert. Je bent rustig, neemt je tijd, oordeelloos. Je bent in staat barrières te doorbreken en ons dichterbij onze ware natuur te brengen. En ik heb kunnen ervaren tijdens je workshop dat, wanneer je verder kijkt, hier doorheen prikt, en het werk doet, je op een prachtige plek terecht komt (buiten- en binnenwereld).” ~ Anne

——
PRAKTISCH:
Max. 10 personen. Voor volwassenen.
Duurt ongeveer 2,5 uur.

Waar: Natuurgebied Heidestein en Bornia, Zeist/Driebergen.
Vertrekpunt: Prinses Margrietlaan, kruising Prinses Marijkelaan.
Er is genoeg (gratis) parkeermogelijkheid in de straat. En het is op wandelafstand van station Driebergen-Zeist.

Je hoeft niets specifieks mee te nemen. Kleed je in laagjes naargelang het weer. Stevige wandelschoenen zijn niet nodig, want we wandelen relatief weinig. Het is daarmee tevens ook toegankelijk voor alle leeftijden en condities!

WIE NEEMT JE MEE OP PAD:
Mittch Maree: geïnspireerd door de natuur, de mens en de brug daartussen. Met een achtergrond in meditatie, biologie en bosbeheer neem ik je graag mee op avontuur. De wens om jou (opnieuw) te verbinden met de natuur is de grote drijfveer achter mijn bedrijf Woods of Wonder.

Reserveer je plek via Hipsy.

 

IG: https://www.instagram.com/mittch.maree/
FB: https://www.facebook.com/wow.WoodsOfWonder/

Gegevens

Datum:
28 augustus 2022
Tijd:
11:00 - 13:30
Kosten:
€22,20
Evenement Categorie:
Site:
https://hipsy.nl/event/4568-bosbeleving

Locatie

Natuurgebied Heidestein
Princes Margrietlaan
Zeist, Utrecht 3708 Nederland
+ Google Maps