Wonder je mee?

Bosbelevingen

Ga je mee op avontuur? Dwalend tussen de groene reuzen, geborgen onder het bladerdak en gedragen door de aarde, zullen we opzoek gaan naar verwondering, stilte, en de verbinding met zowel onszelf als de wereld om ons heen. Het bos zal onze leraar zijn, ons draagvlak en ons speelplein.

We zullen vertragen, onze zintuigen openen, en het helende bos door ons bestaan laten stromen. Met de natuur als onze gids zullen we zo onze eigen stilte weer vinden, en kunnen we reflecteren op onze plaats in het grote levensweb.

Icoon_WoodsOfWonder_WonderWandeling-280x350

Met een combinatie van bosbaden (Shinrin-yoku), rewilding en rechilding, en outdoor meditatie duiken we de bossen in. Onder mijn begeleiding zul je zo de helende krachten van de natuur kunnen ervaren en hopelijk het bos verlaten in een staat van verwondering en verbondenheid. Een ware en verdiepende bosbeleving!

 

Praktisch

We zullen niet ver wandelen (je kunt aan een klein stukje natuur al genoeg hebben), dus iedereen kan meedoen. Wandelkleding is dan ook niet nodig, draag vooral comfortabele kleding waar jij je goed in voelt.

De meeste wandelingen zullen plaatsvinden rond de Utrechtse Heuvelrug.

Groepsgrootte ligt meestal tussen de 6 en de 10 deelnemers. Grotere groepen zijn mogelijk op verzoek.

Bekijk de Facebook-events voor de volgende wandelingen.

“De bosbeleving met Mittch was een hele fijne reis door de natuur. Er waren fijne oefeningen tussendoor om nog meer te kunnen zakken en zijn. En zo nog meer verbinding met jezelf en de natuur te voelen. Het was een mooie ontdekkingsreis wat mij zowel ontspanning als mooie inzichten gaf. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar!”
Patty
“Dit was een rustgevende en plezierige ervaring. Aan het einde voelde ik me even ontspannen als na een dag in de sauna. Mittch zijn kennis en kalmerende aanwezigheid zetten het bosrijke landschap om in een prachtig perspectief waarmee je met vernieuwde verwondering om je heen gaat kijken. Zeker aan te raden als je even van pas wilt veranderen!”
Sam
“Heerlijk om te ‘verdrinken’ in de natuur. Een hele fijne wandeling. De oefeningen hielpen me goed om de dagdagelijkse werkelijkheid te vervagen. Mittch kalme stabiele aanwezigheid en uitleg nodigde uit tot ervaren. Heel fijn de workshop! Ik voelde me heerlijk ontspannen! “
Natasja

Op de hoogte blijven en geen bosbeleving missen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Ontvang daarmee de data voor de aankomende wandelingen, en natuurlijk nog meer moois!

Schrijf je in

* verplicht
Wandel en wonder mee