Wandel ik met jou mee?

Natuurcoaching

Dichter bij jouw natuurlijke zelf komen, je doelen verwezenlijken en de obstakels omarmen. En dat alles in de bedding van de natuur. 

  • Wil je meer uit het leven halen? 
  • Dichter bij jouw eigen waarheid leven? 
  • In een verwelkomende bedding onderzoeken naar wat er dieper in jou leeft?
 
Ik bied een traject aan van 6 sessies, of losse sessies rond een specifiek thema of hulpvraag. 

Waarom coaching in de natuur?

Als coach ben ik zo liefdevol mogelijk aanwezig bij jouw proces. De natuur en ik staan aan jouw zijde, zijn soms een confronterende spiegel, en bieden een oordeelloze bedding waarin alles van jou zich mag ontvouwen. Op die manier kun jij met een open blik kijken naar jouw levensvragen, uitdagingen en verlangens. 

Tijdens een coachtraject nodig ik je uit om eerst volledig te kunnen te zijn met dat wat er is, en kijken we daarna pas naar de concrete stappen die jij kan zetten richting je verlangen. Zo beweeg je vanuit een natuurlijke en vanzelfsprekende stroom, en niet vanuit een vlucht of een fix-drang. 

Voel jij het verlangen om het samen te doen en niet langer alleen? Ik loop graag met je mee. 

Icoon_WoodsOfWonder_Natuurcoaching-x3
IMG_0977-1x1

Coachtraject - 6 sessies

~ 🌿 5 sessies + 1 terugkomsessie 

~ 🕰️ Sessie duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. 

~ ⏳ Een sessie elke 3 weken (met genoeg flexibiliteit), dus een persoonlijke begeleiding van zo’n 4 maanden.

~ 🌲 Driebergen/Zeist.

~ 💰 Investering: sliding scale €500-€600 (incl.btw)

~ De ideale optie voor als je grotere vraagstukken of uitdagingen wilt aanvliegen. Door de meerdere sessies met genoeg tijd ertussen kun je de opgedane lessen en inzichten integreren in je dagelijkse leven. 

samenvlakte-1x1

Losse sessies

~ Toegespitste sessies met een bepaald thema of doel. Met oa. thema’s als:

  • 🔥 Omgaan met boosheid, pijn en verdriet
  • 🔀 Moeilijke keuzes maken (deze vind ik zelf erg krachtig!)
  • 🍂 Omgaan met rouw en verlies
  • 🫵 Ruimte voor jouw waarheid
  • 🫀 Van praten naar voelen

~ Voel je vrij om contact te leggen met een specifieke vraag of uitdaging. Dan kijken we samen naar een toegepaste coachingsessie-mogelijkheid. 

~ Sessies van 1,5u // €85 (incl.btw) // Driebergen/Zeist. 

Wat hebben anderen ervaren?

"Mittch is een fantastische coach. Het was fijn en helend om samen de verbinding aan te gaan met de natuur, en met mijzelf. In een veilige bedding van het bos en van de aanwezigheid van Mittch kwamen we met behulp van mooie en leuke praktische opdrachten snel en moeiteloos tot inzichten waar ik verder mee kon. Na iedere sessie verliet ik helemaal opgeladen en vol inspiratie het bos. Ik voel na het traject meer berusting en vertrouwen in mijn pad, ik heb meer zelfinzicht, en heb daarnaast ook een begin gemaakt van praktische stappen die ik kan gaan maken. Ik ben Mittch dankbaar voor dit bijzondere traject!"
~ Bram de Vries
"Ik heb mijn natuurcoach sessies met Mittch als heel open, ontspannen en verdiepend ervaren. Doordat we steeds in de natuur waren, konden we op een kalme en luchtige manier aan de slag met een levensthema. Ik ervoer de natuur ook echt als ondersteunend in het proces. Mittch is daarbij heel gegrond, open, luisterend en geïnteresseerd. Tegelijkertijd brengt hij helderheid in het proces door verdiepende vragen te stellen en te helpen tot de kern van het thema te komen. Natuurcoaching met Mittch was een toegankelijke manier om dieper te zakken in mijn thema en te verbinden met de natuur. Veel dank!"
~ Marieke Vingerhoets
“Ik vond het heel fijn om elke sessie te starten met het voelen van mijn voetzolen. Aandacht en rust te nemen voor het luisteren naar de krakende bladeren die met elke beweging klinken. Het herinnert mij eraan dat we hier zijn om tijd te maken voor de echt belangrijke dingen in het leven. Er daalt een rust over mij heen en er ontvouwt zich een ruimte om te zijn en te praten. Mittch zijn aanwezigheid, vriendelijkheid en ontvankelijkheid heeft een aanstekelijke werking, waardoor het bijna onmogelijk is om zelf niet ook vanuit deze eigenschappen over je eigen proces te praten. Ik ben ontzettend dankbaar voor de bosgesprekken die we gevoerd hebben en de manier waarop mijn woorden ontvangen werden.”
~ Annabel