Wonder je mee?

Wonderwandelingen

Wandel je mee het bos in? Dwalend tussen de groene reuzen, geborgen onder het bladerdak en gedragen door de aarde, zullen we opzoek gaan naar verwondering, stilte, en de verbinding met zowel onszelf als de wereld om ons heen. Het bos zal onze leraar zijn, ons draagvlak en ons speelplein.

We zullen vertragen, onze zintuigen openen, en het helende bos door ons bestaan laten stromen. Met de natuur als onze gids zullen we zo onze eigen stilte weer vinden, en kunnen we reflecteren op onze plaats in het grote levensweb.

Icoon_WoodsOfWonder_WonderWandeling-280x350

Met een combinatie van bosbaden (Shinrin-yoku), rewilding en rechilding, en outdoor meditatie duiken we de bossen in. Onder begeleiding zul je zo de helende krachten van de natuur kunnen ervaren en hopelijk het bos verlaten in een staat van verwondering en verbondenheid. Een ware bosbeleving!

 

Praktisch

We zullen meestal niet ver wandelen (je kunt aan een klein stukje natuur al genoeg hebben), dus iedereen kan meedoen. Wandelkleding is dan ook niet nodig, draag vooral comfortabele kleding waar jij je goed in voelt.

De meeste wandelingen zullen plaatsvinden rond de Utrechtse Heuvelrug.

Groepsgrootte ligt meestal tussen de 6 en de 10 deelnemers. Grotere groepen zijn mogelijk op verzoek.

Bekijk de Facebook-events voor de volgende wandelingen.

Op de hoogte blijven en geen bosbeleving missen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Ontvang daarmee de data voor de aankomende wandelingen, en natuurlijk nog meer moois!

Schrijf je in

* verplicht
Wandel en wonder mee